Bellen en sms'en levert 423.031 euro winst op voor het goede doel

Gsm-operator Ello Mobile heeft 2011 afgesloten met een gecumuleerde winst van 423.031 euro. Dit bedrag wordt integraal ingezet voor acht verschillende sociale en ecologische projecten.

De verdeling van de winst wordt bepaald door de Ello Mobile-gebruikers zelf. Zij kiezen uit een selectie van acht sociale en ecologische projecten één of meerdere initiatieven die ze willen steunen. De geselecteerde projecten situeren zich zowel in binnen- als buitenland en zijn heel verscheiden in hun opzet, van het doorbreken van het isolement van een langdurig ziek kind tot het duurzaam beschermen van regenwouden in Sumatra of strijden voor vrouwen- en kinderrechten op de Filipijnen. Hoe meer de Ello Mobile-gebruiker belt, hoe meer geld er naar het gekozen goede doel gaat. De projecten werden geselecteerd in samenwerking met een onafhankelijke jury van experten, aangeduid door de Koning Boudewijnstichting.

Serge Van de Zande, oprichter van Ello Mobile, reageert tevreden op de mooie winst. “Bij Ello sluit je je niet alleen aan bij een gsm-netwerk, maar ook bij een netwerk van mensen die een verschil willen maken. We zijn dan ook blij om vast te stellen dat steeds meer mensen de overstap maken naar Ello Mobile, waardoor het winstbedrag dat we aan onze selectie van non-profits kunnen uitbetalen ook elk jaar groter wordt.”

Meer info: www.ello-mobile.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.