Colombiaanse superster Carlos Vives op Antilliaanse Feesten

De organisatoren van de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten zijn er in geslaagd om de Colombiaanse superster Carlos Vives naar hun festival te halen.
Carlos Vives is een superster in Colombia en in heel Latijns-Amerika. Hij past in het rijtje van grootheden als Juan Luis Guerra, Juanes, Marc Anthony en Shakira. Vives poulariseerde de traditionele vallenatomuziek met zijn tijdloze klassieker “Clàsicos de la Provincia” uit 1993 met onder meer “La Gota Fria” als bekendste hit, een nummer dat alle Latino’s kunnen meezingen. Daarna maakte hij nog 6 albums, waaronder de crossover-cd “El Rock de mi Pueblo”. Vives treedt meestal op voor grote massa’s in steden als Bogota, Miami, Mexico en Madrid. Op vrijdag 14 augustus is hij de absolute headliner op de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten. Volgens de organisatoren is het zijn eerste concert in de Benelux.
Naast Carlos Vives kan u op de Antilliaanse Feesten met nog heel wat andere Latino-sterren kennismaken. Een greep uit het programma: Tego Calderon, de peetvader van de reggaeton uit Puerto Rico, Kassav’, de zouk-groep par excellence uit Guadeloupe, Magia Caribena, salsa-sensatie uit Caracas en Milly Quezada, “la Reina del Merengue” uit de Dominicaanse Republiek.
Het volledige programma vindt u op www.antilliaansefeesten.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2793   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.