MO* op de Boekenbeurs

Tijdens het slotweekend van de Boekenbeurs kan u onder meer kennismaken met de recent verschenen boeken van MO*hoofdredacteur Gie Goris (‘Opstandland’) en MO*journalist John Vandaele (‘Het alfabet van onze tijd’).

Op zaterdag 10 november om 12u gaat MO*hoofdredacteur Gie Goris in gesprek met Bruno De Cordier. Zij praten met elkaar over het belang van Centraal-Azië voor de mondiale actualiteit en over de impact van de geschiedenis en de wereld op de toekomstkansen van de mensen in deze bij uitstek ‘gecontesteerde ruimte’. Bruno De Cordier (Universiteit Gent, Conflict Research Group) publiceerde onlangs ‘Het onbeloofde land. Een geschiedenis van Centraal-Azië’ bij Acco. Gie Goris (hoofdredacteur MO*) publiceerde vorig jaar ‘Opstandland. De strijd om Afghanistan, Pakistan en Kasjmir’, bij De Bezige Bij.
> Zaterdag 10 november, 12u – 12u45, Blauwe Zaal

Op zondag 11 november om 11u wordt MO*journalist John Vandaele geïnterviewd door auteur en liberaal denker Dirk Verhofstadt over zijn nieuwe boek ‘Het alfabet van onze tijd’. Een van de stellingen in het boek is dat de intuïties van de andersglobalisten over de neoliberale globalisering bewaarheid zijn gebleken: het was een utopisch project dat de kiemen van financiële instabiliteit en van sociale en ecologische problemen in zich droeg.  
> Zondag 11 november, 11u, Blauwe Zaal

Bezoek zeker ook de stand van MO* en 11.11.11 in hal 4, stand nr 438. Meer info over de Boekenbeurs vindt u op www.boekenbeurs.be.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2793   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.