Programma Cactusfestival compleet

Het programma voor het Cactusfestival in Brugge is volledig ingevuld. De headliners zijn Tracy Chapman, Paul Weller en Joss Stone.
  • Cactusfestival Van 10 tot 12 juli in Brugge Cactusfestival
Van vrijdag 10 tot zondag 12 juli kan de muziekliefhebber in het Brugse Minnewaterpark terecht voor de 28ste editie van het Cactusfestival. Zoals elk jaar hebben de organisatoren voor een aanstekelijke mix van rock en wereldmuziek gezorgd.
Op vrijdag kan je genieten van onder meer reggaelegende Bunny Wailer, eeuwige optimist Michael Franti en zijn groep Spearhead en als afsluiter de Amerikaanse straffe madam Tracy Chapman.
Zaterdag is het tijd voor rock ‘n roll met optredens van onder meer The Black Box Revelation, Cold War Kids, The Gutter Twins en good old Paul Weller.
Op de laatste festivaldag -de zondag- is er voor iedereen wat wils met concerten van onder meer de Franse skaformatie Babylon Circus, de poprock van The Magic Numbers, de triphop van Lamb en de swingende soul van Joss Stone.
www.cactusfestival.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.