De mondialisering beter begrijpen dankzij de MO*papers

Acht keer per jaar laat MO* interessante papers op de wereld los, die je aan de hand van grondige informatie en verhelderende grafieken in staat stellen om je blik op de wereld te verruimen. 

We proberen een zo groot mogelijke diversiteit aan onderwerpen te behandelen. De afgelopen maanden publiceerden we papers over Buen Vivir in Latijns-Amerika, de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen in Europa, de nieuwe Europese beweging DiEM25 van Yanis Varoufakis, ontwikkelingssamenwerking anno 2016 en het belang van sociaal ondernemerschap.

Je kan alle verschenen MO*papers gratis downloaden op www.mo.be/papers.

Wie zijn of haar mailadres bezorgt aan mopaper@mo.be krijgt de aankondiging van elke nieuw verschenen MO*paper in zijn of haar mailbox. 

Email ons dus nog vandaag en wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd blijft over onze snel veranderende wereld.

PS: Suggesties voor MO*papers zijn trouwens ook altijd welkom via mopaper@mo.be.

 

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift