Doe mee aan ons lezersonderzoek en maak kans op een boeiend boek

Wat vind je van MO*magazine?

 

Beste lezer,

Via een korte lezersenquête willen we je graag enkele vragen stellen over MO*magazine. Waarvoor staat MO*? Wat vind je van de vormgeving en van de inhoud? Welke artikels lees je het liefst? 

Je deelname aan deze korte enquête is belangrijk voor ons omdat de resultaten ons in staat stellen MO*magazine te verbeteren. Zo kunnen we je in de toekomst nog beter van degelijke, betrouwbare en kwalitatieve informatie voorzien.

Door jouw deelname aan de enquête (die slechts tien minuten duurt) maak je bovendien kans op 1 van de 10 beschikbare exemplaren van het boeiende boek ‘Frontlijnen. Een reis langs de achterkant van de wereldeconomie’ van Nick Meynen, die af en toe ook bijdragen voor MO* schrijft.

Hartelijk dank voor jouw medewerking.

>>> START HIER DE ENQUÊTE. <<<

De redactie van MO*

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift