27.09-29.09

Fiesta Mundial in Balen

Het laatste weekeinde van september is Fiesta Mundial-time. Het festival in recreatie- en natuurpark Keiheuvel, op de grens van Balen, Mol en Lommel, belooft een knaller van te worden. 

Op het muzikale programma figureren namen als Raymond van het Groenewoud, PONGO (ex-Buraka Som Sistema – Wegue Wegue) en Gestapo Knallmuzik. Maar Fiesta Mundial is zoveel meer.

Fiesta Mundial is een festival voor alle mensen. Op zondag kunnen speelvogels er gratis meedoen aan tal van leuke activiteiten die we hier nog niet kennen, maar razend populair zijn op andere plekjes van de wereld. Voor de Bourgondiërs zijn er de talrijke foodstands, met lekkernijen uit de vier windstreken. Daarbij hoort dan een drankje, handgemaakt aan de cocktailbar of een versgebrouwen glas uit de biertent. Eten en drinken doe je uiteraard uit milieuvriendelijk, composteerbare bekers en bordjes. Zelfs de rietjes zijn – al 23 jaar – eco op Fiesta Mundial. 

Het muzikale programma  wordt op vrijdag 27 september afgetrapt met een Fiesta Rally: een wedstrijdje voor lokale bands, waarvan de winnaar op zondag mag openen. 

Op zaterdag 28 september pakt Fiesta Mundial uit met The Internationals, Evil Empire Orchestra, Pongo (Angola/Por) en Gestapo Knallmuzik. Het dak gaat vervolgens helemaal van de tent met Tim Arisu.

Op zondag 29 september volgen NAFT, The 7 Sins, Savoir Vivre, Boutique Acoustique, Cut Capers (UK), Raymond van het Groenewoud en de Skadillacs. 

Al zin gekregen? Check onze website & facebookpage van Fiesta Mundial voor meer…!   www.fiestamundial.be en https://www.facebook.com/FiestaMundial. Je vindt er ook een link om tickets in voorverkoop te bestellen aan 15€ voor 3 dagen feest!

Fiesta Mundial is een festival gedragen door vrijwilligers om lokale goede doelen te ondersteunen!

vrijdag, 27 september, 2019 - 20:00 tot zondag, 29 september, 2019 - 23:00