Maak kans op een duoticket voor SPARKLE 2019 op zaterdag 26 januari in de Vooruit in Gent

Win een duoticket!

Op 26 januari organiseert çavaria, de koepelorganisatie voor holebi- en transgenderorganisaties, de zesde editie van SPARKLE. Een groot feest voor holebi’s, transgenders en hun vrienden. MO* mag 50 duotickets weggeven voor de slotparty in de Concertzaal van de Vooruit.

De avond start met een wervelende SPARKLE-zaalshow in de Theaterzaal. We blikken er samen met verschillende prominenten, artiesten en mediafiguren terug op de hoogtepunten uit het voorbije jaar met de uitreiking van de çavaria awards.

Aansluitend wordt er gefeest in de Concertzaal. Vanaf 22u barst de SPARKLE-party los met dj’s Bernard Gavilan (Culture Club, La Démence, Tomorrowland), Ilse Liebens (Pukkelpop, Rock Werchter, Laundry Day) en Assolina (Belgian Pride). Voorts is er ook een glitter en make-up atelier, een photowall en word je getrakteerd op een optreden van House of Lux. Een feestje om niet te missen!

Info en tickets via www.sparkle-event.be.

Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een duoticket voor de SPARKLE-party op zaterdag 26 januari 2019 vanaf 22u in de Concertzaal van de Vooruit in Gent!  De winnaars  worden via e-mail verwittigd.

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift