Werk mee aan de toekomst van MO*

MO* zoekt 'jong volk' (M, V, X) om raad van bestuur te versterken

MO* zoekt jonge enthousiastelingen om zijn raad van bestuur te versterken. Wil je meewerken aan de toekomst van MO*? Stel je dan kandidaat voor 15 oktober.

Je bent jong én je wil:

  • meer leren over het werk van MO* en onze toekomst mee vormgeven?
  • betaalde bestuurservaring opdoen binnen een succesvolle vzw?
  • een aantal keer per jaar aansluiten voor een vergadering over de activiteiten en de toekomst van MO*?

Je kan rekenen op:

  • een vrijwilligersvergoeding.
  • een leerrijke ervaring die niet misstaat op je cv.
  • een kennismaking met mensen die zich inzetten voor internationale solidariteit.

Interesse? Stuur voor 15 oktober een mailtje naar onze voorzitter Lily Deforce via voorzitter@mo.be. Stel jezelf voor, laat weten waarom je graag deel wil uitmaken van ons jong volk en stuur eventueel je cv mee. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

We nodigen minstens vier geïnteresseerden uit voor een gesprek. We selecteren vervolgens twee tot vier mensen die een jaar lang als waarnemer zullen aansluiten bij de raad van bestuur van vzw Wereldmediahuis, de uitgever van MO*. Ze worden hierin begeleid door de voorzitter. Hierna krijgen ze de kans om toe te treden tot de raad van bestuur als volwaardig lid.

*Iédereen is welkom bij MO*. We stellen het op prijs als je onze raad van bestuur kan helpen om de maatschappij beter te reflecteren. We moedigen jongeren met wortels in de niet-westerse wereld aan zich kandidaat te stellen.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2886   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift