Congo speelt hoofdrol in campagne De Gucht

Minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht (Open VLD) heeft voor zijn campagne vier affiches gemaakt waarop beelden te zien zijn van zijn ambtstermijn als buitenlandminister. Op twee beelden speelt Congo de hoofdrol.
Op een van de advertenties is De Gucht te zien tijdens zijn bezoek aan de Congolese president Joseph Kabila. Als ondertitel staat ‘Goed bestuur’ op de affiche. Een ander beeld toont een groepje Congolese kinderen met als ondertitel ‘Grote Dromen’.
‘We hebben enorme inspanningen moeten leveren in Congo om daar een stukje goed bestuur in te brengen en zonder goed bestuur heeft dat land geen toekomst’, zei De Gucht op het Nieuws van VTM.
In het decembernummer had MO* een gesprek met buitenlandminister Karel De Gucht en kwam ook Congo ter sprake. Over goed bestuur kon je een artikel lezen in het meinummer van MO*.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2781   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2781  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.