Exclusief abonnementsaanbod 10 jaar MO*

10 jaar MO* = 10 euro korting! Actie geldig tot 31 december 2012

MO* bestaat in december 10 jaar. Dat zal gevierd worden met ons 100ste nummer en met een groot verjaardagsfeest. Naar aanleiding van de festiviteiten hebben we voor u ook een uitzonderlijke abonnementsaanbieding uitgewerkt. Als u geïnteresseerd bent om uw kennis over de wereld blijvend te verdiepen, is dit een uitstekend moment om een abonnement te nemen op MO*.

MO* verschijnt 10 maal per jaar en is hét referentiemagazine voor wie zich interesseert en engageert in mondiale thema’s. MO* graaft dieper dan de faits divers en brengt achtergrondverhalen, onderzoeksdossiers, reportages ter plaatse en gesprekken met mensen die ertoe doen. Zo weet u wat er in de wereld gebeurt en vooral, waarom. 

Verjaardagskorting van maar liefst 10 euro!

Wanneer u voor 31 december 2012 via deze actie een jaarabonnement op MO* bestelt, dan krijgt u een korting van maar liefst 10 euro. U betaalt dan 25 euro in plaats van 35 euro voor 10 nummers boordevol mondiale informatie die u elders niet leest.

+ Gratis boek als welkomstgeschenk!

Bovendien krijgt u bovenop de korting van 10 euro ook nog een boeiend boek als welkomstgeschenk. Met dank aan boekhandels De Groene Waterman, De Zondvloed, De Reyghere en Malpertuis kan u kiezen tussen deze twee boeken:

  • “Koorddansen in de Kaukasus” van Olaf Koens, een journalistieke ontdekkingstocht langs Europa’s verste buitengrens; een van de meest krankzinnige gebieden ter wereld.
  • “Open stad van Teju Cole, een beklemmende roman over identiteit, ras, vrijheid, verlies, isolatie en overgave; een intelligent debuut, geschreven in kristalhelder, ritmisch proza dat de lezer nog lang zal bijblijven.

Hoe bestellen?

KLIK HIER!

Op deze pagina kan u online uw abonnement bestellen, welkomstgeschenk kiezen en betalen. Mocht u hierover vragen hebben, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar promotie@mo.be of te bellen naar 02 536 19 77.

De redactie van MO* hoopt u als nieuwe abonnee te mogen verwelkomen. Gie Goris, John Vandaele, Alma De Walsche, Olivia Rutazibwa, Samira Bendadi, Tine Danckaers en Kristof Clerix staan garant voor betrokken en betrouwbare journalistiek. Zij kijken uit naar uw reactie en wensen u alvast veel leesplezier.

 

Opgelet: Aanbod geldig tot 31/12/2012 voor nieuwe abonnees in België. Knack-abonnees ontvangen MO* automatisch in het kader van hun abonnement.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2798   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2798  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.