Feest in Petrol

Donderdag 14 augustus brengt Radio Centraal, na het grote succes van vorig jaar, opnieuw een feest in Petrol. In twee zalen tegelijk krijg je een heilzaam, muzikaal modderbad waar je smerig maar voldaan uit zal komen.
Radio Centraal bestaat al 28 jaar! In die tijd hebben we dan ook iets opgebouwd. Door experiment en kwaliteit steeds voorop te stellen, heeft Radio Centraal een enorme geloofwaardigheid verworven bij muziekliefhebbers en artiesten. Veel muzikanten maken programma op Centraal, of zijn kind aan huis.
Ook de tal van bekende en minder bekende dj’s die bij de radio meewerken, hebben ontzettend veel te bieden. Een schat aan kennis en obscure plaatjes, met veel geduld en liefde verzameld. Op de vele feestjes die Radio Centraal doorheen het jaar organiseert, kan je hier al mee kennismaken, maar één grootschalig feest in muziekclub Petrol leek ons wel op zijn plaats.
 
Vijf concerten van bevriende artiesten die het experimenteren nog niet verleerd hebben. Aan hen is gevraagd extra creatief te zijn en iets ‘anders’ te brengen dan ze gewoon zijn. We zijn erg benieuwd naar het resultaat, maar vorig jaar was het alvast memorabel! Zo kon je Daan zien met een mooi staaltje wordjazz, muzikaal geweld van Sickboy en Bad Influence, Mauro Pawlowski met een schitterende gelegenheidsband, Dez Mona met een ongewone bezetting en Rudy Trouvé en Elko Blijweert met een experimentele set.
Publiek en artiesten waren bijzonder tevreden en schreeuwden om meer. ‘U vraagt, wij draaien’ is gewoonlijk niet het motto van Centraal, maar in dit geval maken we een uitzondering. De concerten duren elk dertig minuten. Op tijd komen is dus aangewezen!

Contact


14 augustus 2008 vanaf 21u, de concerten starten om 22u
Petrol, D’Herbouvillekaai, Antwerpen- Zuid
Tickets | Kassa 10 euro, VVK 8 euro | Vvk via internet op PETROLCLUB.BE of op FNAC.BE of telefonisch bij Fnac op het nummer 0900 00600 aan 0.45 euro/ minuut.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.