MO* op smartphone, tablet en ereader

Lancering van digitaal leesplatform eLinea

Op 24 februari werd in Nederland eLinea gelanceerd, een innovatief en onafhankelijk platform voor het digitaal lezen van kwaliteitsjournalistiek. MO* is ook aanwezig op dit platform en biedt de artikels uit MO*magazine en de zaterdaginterviews aan.

  • www.elinea.nl MO* kan vanaf nu ook gelezen worden op smartphone, tablet of ereader. www.elinea.nl

Het Nieuwe Lezen

Op eLinea kunnen lezers zich abonneren op de artikels van hun favoriete redactieteams, columnisten of cartoonisten. Deze artikels kunnen gelezen worden waar, wanneer en op welk apparaat de lezer dat wil.  

De artikels kunnen online gelezen worden op bijvoorbeeld pc, laptop of tablet. Voor de smartphone is er een mobiele versie beschikbaar. Wanneer de lezer even niet online is, kan er gebruik gemaakt worden van een download in verschillende PDF-formaten en ePub, geschikt voor de ereader.

Verschillende uitgevers bieden op dit nieuwe platform artikels aan, onderverdeeld in diverse categorieën, en bepalen zelf de prijs van een kanaal. Van de opbrengsten van de betaalde kanalen gaat 70% naar de uitgever en 30% naar het platform.

De artikels kunnen gelezen worden waar, wanneer en op welk apparaat de lezer dat wil.

De inbreng van MO*

MO* stapt als één van de enige Belgische spelers mee in dit nieuwe initiatief en biedt op het eLinea-platform de artikels uit MO*magazine aan, aangevuld met de wekelijkse zaterdaginterviews. Op die manier kan MO* zijn artikels op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier beschikbaar stellen op alle soorten digitale dragers, of het nu gaat om een smartphone, laptop, tablet of ereader.

Om MO* op het apparaat van jouw keuze te lezen, moet je wel een bescheiden bedrag van 2,49 euro per maand betalen. In de eerste maand na de officiële lancering krijg je daarop nog eens 50% korting.

Hoe ga je concreet te werk als je MO* wil lezen via jouw geliefkoosde digitale drager? Surf naar www.elinea.nl, maak een account aan en abonneer je op het artikelkanaal van MO* (terug te vinden in het ‘Selecteren’-scherm). Vervolgens hoef je enkel nog je bankgegevens aan je account te koppelen om MO* te kunnen lezen waar en wanneer je wil.

Doen ook nog mee

Naast MO* doen er nog heel wat andere kranten en tijdschriften mee, onder meer NRC Handelsblad, Elsevier, Vrij Nederland, Psychologie Magazine en EOS.

Vanaf vrijdag 25 februari kan je kennismaken met Het Nieuwe Lezen op www.elinea.nl.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2781   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2781  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.