Twee nieuwe boeken in het abonnementsaanbod van MO*

MO* heeft sinds 29 juni een nieuw abonnementsaanbod. Wie een abonnement via domiciliëring of een abonnement voor twee jaar bestelt, krijgt gratis een boeiend boek als welkomstgeschenk (met dank aan de Antwerpse boekhandel De Groene Waterman).

Voor diegenen die het nog niet weten: MO* brengt elke maand de analyses, verhalen en mensen achter de actualiteit. 10x per jaar verschijnen 68 bladzijden kleurrijke en diepgravende, tegendraadse en verhelderende berichtgeving over en vanuit de hele wereld. MO* is een must om het reilen en zeilen van onze wereld te volgen.

Sinds 29 juni kan je kiezen tussen deze twee boeken als welkomstgeschenk:

‘Hoe ik Sheherazade heb vermoord’ van Joumana Haddad

In ‘Hoe ik Sheherazade heb vermoord’ stelt Joumana Haddad de onuitroeibare vooroordelen over de positie van vrouwen in de Arabische landen aan de kaak, en vertelt ze hoe ze is gekomen tot het uitgeven van Jasad, het eerste erotische tijdschrift in de Arabische wereld, iets wat haar groot respect maar ook censuur opleverde. Ze vertelt daarnaast over haar eigen intellectuele ontwikkeling, de bevrijdende impact van literatuur op haar leven en over hoe ze dichteres is geworden.

‘Moeten wij van elkaar houden?’ van Bas Heijne

Waar komt de even heftige als wijdverbreide reactie tegen de geloofsartikelen van de westerse democratieën vandaan? Waarom denken steeds meer mensen dat hun vrijheid alleen gewaarborgd kan worden door het inperken van de vrijheid van anderen? Waarom staat de taal van de rechtstaat machteloos tegenover de taal van het populisme? Moeten de idealen van de Verlichting opnieuw tegen het licht worden gehouden? Een persoonlijke analyse van wat misschien wel het grootste vraagstuk van deze tijd is: de verstoorde verhouding tussen individu en samenleving.

Bestellen

Je krijgt een van deze twee boeken gratis bij een abonnement via domiciliëring (jaarlijks gaat er 34 euro van je rekening) of bij een abonnement voor twee jaar (via overschrijving van 60 euro). Ga snel naar onze abonnementspagina en bestel je abonnement op MO* zodat je onze diepgravende mondiale informatie nooit meer moet missen.

Het abonnementsaanbod met de gratis boeken is enkel geldig voor bestellingen uit België.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2781   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2781  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.