Veiling foto's TRUTH*OUT

De foto’s uit de tentoonstelling ‘TRUTH*OUT Revenge Of The Real World’ worden op zaterdag 19 mei om 19 uur geveild in het Cultureel Centrum De Warande in Turnhout. De opbrengst gaat naar Yole!Afrika, een filmproject voor jongeren in Goma.
‘TRUTH*OUT Revenge Of The Real World’ is een uniek foto-evenement naar aanleiding van vijftien jaar Filmfestival Open Doek dat nog tot 20 mei plaatsvindt in het centrum en de rand van Turnhout. Grote artistieke reportagefoto’s uit MO*, een confronterende schets van wat er gebeurt in de wereld, zijn drie weken lang te zien in de Turnhoutse straten en in de Warande.
Via de site van TRUTH*OUT kan je al een bod doen op de foto’s. Opdat het bod geldis is, moet je ook aanwezig zijn tijdens de veiling. De tentoonstelling loopt na de veiling nog een dag verder.
Kopers kunnen hun foto vanaf zondagavond (de dag na veiling) afhalen tussen 18.00u en 20.00u in de Warande. De foto’s werden met een speciaal procédé op een diebond (metalen) plaat gedrukt. De startprijzen werden bepaald op basis van de grootte en materiaalprijs van de foto.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.