Wereldse klanken op Simmerdown

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli vindt in Puurs de derde editie van het Simmerdownfestival plaats.
  • Simmerdown Op 3 en 4 juli in Puurs Simmerdown
Op vrijdagavond start het wereldfestival met een swingende carribean fiesta. Op zaterdag is er een druk programma met veel muziek, animatie en nog veel meer. Zo kan u genieten van wereldse optredens van onder meer de originele bigband Rumble Jungle Orchestra, de rootsreggae van Zion Youth, de crossover van Undefined en de feestmuziek van Café Con Leche.
Op Simmerdown kan u ook terecht voor workshops capoeira, salsa, Braziliaanse percussie en Jamaïcaanse muziek en dans. Ook voor kinderen is er heel wat animatie voorzien. Om de honger en dorst te stillen kan u terecht op een (h)eerlijk wereldbuffet en in de fairtrade cocktailbar.
Simmerdown brengt dit jaar opnieuw een duurzame boodschap. Het thema ‘waardig werk’ loopt als een rode draad door het festivalprogramma. De organisatoren roepen ook alle festivalgangers op om met de fiets naar het festival te komen of gebruik te maken van de speciale stoomtrein die op zaterdag door het Scheldeland rijdt.
Meer info: www.simmerdown.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2781   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2781  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.