Willem Vermandere viert 70ste verjaardag op Ten Vrede

De West-Vlaamse troubadour, beeldhouwer en woordkunstenaar Willem Vermandere viert op het festival Ten Vrede zijn 70ste verjaardag met een optreden samen met de Armeense legende Jivan Gasparyan.
  • Ten Vrede Willem Vermandere Ten Vrede
Willem Vermandere is een van de centrale gasten op het festival Ten Vrede dat op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei plaatsvindt aan de IJzertoren in Diksmuide.
Hij viert er zijn 70ste verjaardag met een uniek concert. Hij zal onder andere enkele nummers samenspelen met zijn grote idool, de Armeense duduk-grootmeester Jivan Gasparyan. De duduk is een Armeens dubbelrietinstrument met een zacht timbre, enigszins lijkend op de hobo. Gasparyan kreeg al tal van onderscheidingen voor zijn muziek en hij trad op met popmuzikanten als Sting, Peter Gabriel en Brian May. Voor Vermandere is dit een droom die uitkomt.
Naast dit opvallende duo-optreden kan u op Ten Vrede ook terecht voor heel wat andere fijne concerten, onder meer van Zap Mama, Sly & Robbie, Noa & Mira Awad en Sioen. Ook wordt er ruim aandacht besteed aan de wereldproblematiek en wordt er informatie gegeven over het thema ‘Oorlog door honger? Honger door oorlog?’.
De ticketverkoop voor het festival is gestart. Alle info is te raadplegen op www.tenvrede.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2781   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2781  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.