Anders gaan feesten in de Republiek van Kutunkistan

Op zaterdag 8 mei wordt in Gent voor de tiende maal het Kutunka Festival georganiseerd. Het festival laat zich samenvatten in drie kernwoorden: duurzaam, sociaal en eerlijk.
  • Kutunka Festival Op 8 mei in Gent Kutunka Festival
Dit jaar gaat het Kutunka Festival door op De Site aan het Rabot, een volkswijk in Gent. Onder de titel ‘De Republiek van Kutunkistan’ willen de initiatiefnemers zoveel mogelijk Gentenaars laten kennismaken met een andere meer duurzame en sociaal verantwoorde manier van feesten.
Tijdens de namiddag kan u op het festival terecht op een do-it-yourself-markt met interactieve workshops over recyclage en huishoudelijke duurzaamheid, een lokale ruil- en rommelmarkt en een duurzame en artisanale markt. Ook zijn er lezingen en debatten gepland, onder andere over de recente (r)evoluties in Centraal-Amerika. 
‘s Avonds is het tijd voor muziek en bouwen vier groepen een bruisend feestje: Jaune Toujours, Sous Couche, Sindicato Sonico en Rauw & Onbesproken.
Het festival is volledig gratis. Meer info vindt u op www.kutunka-2010.blogspot.com.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2781   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2781  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.